19.2 C
Pals
Divendres, 2 maig 2025
- Publicitat -

Marc Lamuà, cap de llista PSC Girona al Congrés: “Demanem tenir més veu per les comarques gironines”

El candidat del Partit Socialista de Catalunya al Congrés dels Diputats, Marc Lamuà, ha explicat a Ràdio Capital la possibilitat de grans inversions a la comarca si s'haguessin aprovat els pressupostos

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Marc Lamuà, cap de llista PSC Girona al Congrés: "Demanem tenir més veu per les comarques gironines"
Loading
/

El candidat del Partit Socialista de Catalunya per Girona al Congrés dels Diputats, Marc Lamuà, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital de l’Empordà. En una entrevista a pocs dies de les eleccions generals, Lamuà ha explicat les inversions del Baix Empordà al programa electoral del PSC.

Una de les crítiques però ha anat dirigida al partit d’Esquerra Republicana de Catalunya és la manca de suport en l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. Una aprovació que hagués servit per portar “molt bones inversions” a les comarques gironines.

Entre els altres temes que s’han parlat és la possibilitat de fer el Port de Palamós un port Schengen, però que la inestabilitat política a Catalunya no hi ajuda. Com també de la governabilitat d’un futur govern espanyol i quines coal·licions són possibles de cara després de les eleccions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:12:23

Eva Safont: “Sense l’arròs i la feina dels pagesos no hi hauria campanya gastronòmica”

Pals ha posat en marxa una nova edició de la seva campanya gastronòmica dedicada a l’arròs. La cita va començar el passat 30 d’abril i s’allargarà fins al primer de juny. En aquesta 32a edició hi participen dotze restaurants del municipi, repartits entre el nucli antic, la zona de platges i les masies dels voltants. Cadascun d’aquests establiments ha creat un menú especial amb l’arròs de Pals com a ingredient principal i amb maridatge del vi del celler Mas Geli, també del municipi. I per parlar-ne hem convidat a la regidora de turisme i promoció econòmica de Pals, Eva Safont, al Supermatí. 

Altres notícies