20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Fórmula Capital

Mariah Carey torna a triomfar amb ‘All I Want For Christmas is You’

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà
Mariah Carey torna a triomfar amb ‘All I Want For Christmas is You’

Encara falten més de 3 setmanes per l’inici de les festes nadalenques, però sembla que la població mundial ja té ganes d’escoltar cançons de nadal i sobretot el clàssic de 1994 ‘All I Want For Christmas Is You’ de Mariah Carey, que any rere any se situa entre les primeres posicions de les llistes d’èxits de tot el planeta.

Aquest any ho fa encara més aviat i arriba com els llums de nadal en alguns municipis del territori, a finals de novembre.

La Carey ha entrat directament a la posició 29 de la llista Billboard i el més probable és que vagi escalant posicions a mesura que s’acosten les festes. Amb la intriga de saber si aconseguirà superar la tercera posició, la màxima que mai ha assolit en aquell país. Al Regne Unit mai ha arribat al primer lloc, la seva plaça més alta és la dos i aquesta setmana ha reentrat a la 65.

És una cançó que se n’han fet moltíssimes versions, però l’original és la que sempre tothom vol escoltar.

La cantant actuarà a Madrid durant les festes, en la seva única parada a l’estat espanyol on de ben segur tocarà el seu gran èxit.

L’entrada Mariah Carey torna a triomfar amb ‘All I Want For Christmas is You’ ha aparegut primer a Primera Fila.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies