15 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Més de 1.200 alumnes participen en tallers de l’Espai Dona de Palafrugell

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un total de 1218 alumnes han participat dels tallers de prevenció i sensibilització que organitza de forma anual l’Espai Dona de Palafrugell. Allà, s’han treballat elements com la desigualtat entre gèneres, les reflexions sobre masclisme i feminisme, els estereotips, la publicitat, les relacions de parella i saber detectar elements que poden desencadenar relacions de violència.

Als tallers hi ha participat alumnes de 4t, 5è i 6è de primària, dels centres Pi Verd, Barceló i Matas, Torres i Jonama, Carrilet i Vedruna; mentre els alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO que hi han participat eren dels centres Sant Jordi, Prats de la Carrera, IES Frederic Martí i UEC.

Del recull de dades al qüestionari d’avaluació, s’han observat diferències entre l’alumnat de gènere femení i gènere masculí, sobretot pel que fa a la pregunta si tindran un canvi d’actitud en el seu dia a dia després de fer el taller i la valoració general d’aquest, on l’alumnat de gènere femení ha puntuat més alt que l’alumnat de gènere masculí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Joaquim Nadal presenta llibre a la Vitel·la: “En els personatges es reconeix la meva personalitat”

L'escriptor, historiador i polític Joaquim Nadal ha presentat aquest diumenge a la llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -