11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Torroella de Montgrí avança cap a la igualtat de gènere

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Ple del gener de Torroella de Montgrí ha donat llum verda a un nou Pla Municipal d’Igualtat de Gènere per al període 2018-2021. La finalitat d’aquest projecte és donar una major visibilitat i avançar cap a la igualtat de gènere, i també combatre la violència en l’àmbit torroellenc.

Davant d’una realitat que segueix presentant desigualtats per raó de sexe, el Pla parteix d’un document que es va encetar el 2007. Posteriorment, es va fer una enquesta a una mostra representativa de 150 dones, que es van expressar sobre cinc característiques de la seva vida, entre les que constava l’educació, el treball, la vida familiar, la consciència feminista i la violència masclista. D’altra banda, també es van produir trobades de grups de dones per a què manifestessin els problemes que se’ls posa per la seva sexualitat i es van fer propostes d’acció per eradicar aquesta discriminació.

Per tal d’implementar el pla, el consistori facilita la creació d’un òrgan de debat ciutadà, que rep el nom de “La Taula d’Igualtat”. Convé destacar que també estarà format per representants de les diverses formacions polítiques que han concorregut a les eleccions municipals, així com part de l’organigrama tècnic especialitzat en la qüestió i un gruix de la societat torroellenca.

Les mesures, elaborades des de la perspectiva de gènere, cerca educar en la diversitat i en la integració de les especificitats de cada persona per assolir la igualtat sense cap tipus de discriminació per raó de sexe.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -