20 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

Construiran una canonada fins a la platja de Castell per prevenir incendis

El més llegit

Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tira endavant el projecte per construir una canonada que connecti l’aparcament de la platja de Castell amb la xarxa d’aigües. La Comissió d’Urbanisme ha aprovat definitivament aquest pla urbanístic, que és una de les potes de la reforma de Castell. No hi ha hagut cap reclamació durant el termini d’informació pública. La canonada passarà per camins sense pavimentar i ha de servir prevenir incendis. D’ella, en sortiran cinc hidrants que s’utilitzaran en cas de foc. Ho explica a Ràdio Capital l’alcalde Lluís Puig.

El pla vol portar l’aigua des de la xarxa municipal fins a l’emplaçament de l’aparcament al servei de la platja de Castell. Aquest aparcament està inclòs en el pla d’integració paisatgística i implantació de l’aparcament, que s’està tramitant a hores d’ara. La canonada tindrà una llargada d’uns 1.400 metres i discorrerà soterrada per camins sense pavimentar. El document es tramita per donar compliment als preceptes establerts a les instruccions tècniques complementàries de prevenció i seguretat en matèria d’incendis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Samuel López estrena ‘Fets de pols’ amb producció de Red Pèrill

Fets de pols és un EP nostàlgic i espiritual (en aquest ordre) que canta a la fragilitat de les petites coses, en un estil que alguns defineixen com pop naïf. Musicalment, després de l’aventura rockera de El darrer moviment (Microscopi, 2018), Samuel López es reinventa un cop més de la mà de Red Pèrill, que…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -