17 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Més de 40 artistes participen en l’exposició solidària “ArtGat”

La mostra es va inaugurar el divendres 8 de novembre i té un rerefons solidari: el 20% de les obres que es venguin es destinaran a la fundació Bisbalgat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bisbal de l’Empordà ha inaugurat una exposició d’art felí multidisciplinar organitzada per l’entitat BisbalGat. Una mostra amb rerefons solidari perquè els artistes que venguin les seves obres donaran un 20% dels beneficis a l’entitat, encarregada de controlar les colònies de gats i gates del carrer mitjançant l’esterilització.

Qui ho vulgui la podrà visitar fins el 8 de desembre al Castell Palau i podrà contemplar prop de mig centenar d’artistes de diferents disciplines. Bisbalgat, l’entitat bisbalenca és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2011 i integrada per persones voluntàries.

Així, en el camp del dibuix i la pintura, l’exposició tindrà peces de Lis Arnau, Sergi Bastida, Susan Bataller, Mercè Benet, Denys Blacker, Jordi Bofill, Mayte Bravo, Claudia Cantazaro, Gemma Casanovas, Josep M. Casanovas Martí, Rita Ester, Neus Font, Francesc  Figueras/ Starf, Gabrielle/ Somni turquesa l’ atelier, Lola Ganjers, Javier Garcés, David Gili, Àngels Grisó, Maria Martínez, Juliette Murphy, Julio Navarro, Judith Pascual, Marta Pelayo, Sara Pérez Sandonis, Jordi Pous, Ariadna Reventós, Josep Sánchez, Abigail Tarrasó/ Abi Miau, Oriol Tuca, Lluís Vega, Karine Vendrell i Rosa Viñas.

Pel que fa a les arts ceràmiques la mostra inclourà treballs de: Isabel Alcalà/ Ceràmica La Ponderosa, Ceràmica Josep Torres, Ceràmica Eloi, Manel Martínez, Didi Heras, Eugeni Penalva i Joan Reventós. En el camp escultòric oferirà obres de Josep Canals, Núria Efe, Núria Gich, Jordi Pous i Ricard Rulduà. I, finalment, pel que fa a la fotografia hi haurà imatges a càrrec de Marga Figueras i Xevi Subirà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquest diumenge el Grup de Natura Sterna celebra el Dia Mundial dels Ocells a Castell-Platja d’Aro

L’alliberament d’un rapinyaire recuperat al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà per part dels Agents Rurals completarà un matí ple d’activitats, amb exposicions, tallers, visites guiades i una mostra d’anellament científic d’ocells
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -