24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Més del 60% dels càmpings gironins ja han celebrat el seu 50è aniversari

L’Associació de Càmpings de Girona ha entregat els diplomes als càmpings l’Ombra, l’Estartit, Las Palmeras i Vell Empordà, que se sumen a la resta

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Més del 60% dels càmpings gironins ja tenen més de 50 anys, un fet que constata la solidesa del sector i la trajectòria que s’ha dut a terme com a oferta sostenible i adaptada a l’entorn. L’Associació de Càmpings de Girona va entregar aquets dilluns al vespre, en un acte al càmping Sènia Internacional de Calonge, els diplomes i medalles per l’aniversari als càmpings l’Ombra de Llançà, l’Estartit, Las Palmeras de Sant Pere Pescador i Vell Empordà de Garriguella.

L’entrega de reconeixements, que es va fer durant l’assamblea extraordinària de l’Associació de Càmpings de Girona, la van fer el president de l’Associació, Miquel Gotanegra; l’alcalde de Calonge, Jordi Soler; i el vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Empordà, Raimon Trujillo.

Durant l’acte d’aquest dilluns també es va voler destacar el lideratge dels càmpings gironins en sostenibilitat. El sector fa 25 anys que treballa en millores constants, conscients que l’entorn és un dels principals actius que té. Les inversions anuals prioritzen mesures d’eficiència energètica i millora de la gestió de l’aigua. Aquest 2024, els càmpings gironins han invertit un total de 5 milions d’euros en diverses mesures i instal·lacions per continuar sent líders en sostenibilitat. Aquestes actuacions busquen millorar l’eficiència energètica i la gestió de l’aigua per mitigar els efectes del canvi climàtic i reduir la petjada de carboni. Gairebé la meitat dels càmpings estan certificats amb distintius sostenibles i ecològics.

Càmpings solidaris

A més dels reconeixements, l’Associació de Càmpings de Girona també va fer un homenatge a les associacions i fundacions que col·laboren amb la campanya del Càmping Solidari. Aquesta campanya, organitzada per GAP Serveis Turístics, inclou diferents activitats d’animació en els càmpings per recaptar fons destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple, la Fundació Astrid-21 i l’Associació Polseres Candela per promoure la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’acte va comptar amb la presència del director general de GAP, Albert Oliana, i representants de les associacions beneficiades. La campanya Càmping Solidari es va iniciar el 2017, tot i que amb anterioritat l’associació havia fet altres donacions. L’any 2023, les donacions van assolir un total de 21.600 euros, destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu amb la campanya de Polseres Candela; a la Fundació Esclerosi Múltiple amb diverses activitats com pintar samarretes i una cursa solidària; i a la Fundació Astrid 21 amb el taller de bosses solidàries.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -