5.3 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Més trumfos per en Trump

Arriba a New York portada pel vent marí amb despesa 0 d’emissions de carboni. Està convidada a participar a la Cimera d’Acció Climàtica de la ONU el passat 23 de setembre.

En veu alta i davant d’una part important de representants polítics del món, l’activista sueca: Greta Thunberg  reclama a la política mundial l’acció urgent davant la crisi climàtica del planeta.

Denuncia l’haver-li robat els seus somnis i la seva infància amb paraules buides de contingut  i diu que els ecosistemes estan col·lapsant i estem a les portes d’una extinció massiva.

Mentre en Macron escolta, pren nota i reconeix que des dels governs no s’ha fet prou, en Trump es dedica a tuitejar  en to burlesc el discurs de la nena de 16 anys.

El tema és prou preocupant com per que hi participin només una tercera part dels països a nivell mundial i un dels més grans, Brasil, no s’hi presenti. Hi haurà gat amagat als cent focs permanents de l’Amazonia?

Davant l’excessiu ús de combustibles fòssils i l’exagerat consum global, posant en risc la supervivència humana i la d’un gran nombre d’espècies i ecosistemes s’ha convocat una VAGA general per aquest divendres a totes les ciutats de tots els països del món.

Es creen espais de reflexió en els que es demana veritat, compromís, acció, solidaritat i democràcia a nivell individual, a nivell col.lectiu i a nivell planetari.

No hi ha un culpable, hi som tots dins d’aquesta culpa per això la crida és per a tothom, aquí no hi ha colors, filosofies, polítiques, ni excuses, la responsabilitat és tant teva com meva!!!

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios