8.3 C
Pals
Diumenge, 28 febrer 2021

M’estimes i em times

El llibre que jo vull recomanar és un llibre de la periodista Júlia Bertran que es diu M’estimes i em times. És un llibre que parla sobre com ens relacionem, de les diverses relacions de parelles. És una deconstrucció de l’amor romàntic, de trencar mites de la mitja taronja, de cupido, … De totes aquestes coses que ens han fet creure des de la televisió, les pel·lícules, les cançons. Tot el que rebem té a veure amb l’amor romàntic i ens diu que hem d’estimar d’una manera perquè sinó, no és vàlid.

Costa molt desencaixar en aquest sistema. Costa molt adonar-te que això no funciona i veure que no tens eines per fer-ho d’una altra manera perquè t’han ensenyat una sèrie de coses i és molt difícil deconstruir aquests patrons.

El llibre consta de dues parts. Una on la Júlia ha fet unes entrevistes a diferents persones: hi ha la Brigitte Vasallo, la Mari Luz Esteban, Teo Pardo, la María Riot. Diverses entrevistes de gent sobre maneres de construir i deconstruir. Són molt interessant les preguntes que fa la Júlia i les respostes. La part que és una preciositat és on fa la seva expressió artística mitjançant aquarel·la i frases. Hi ha moltíssim contingut polític, molt missatge i artísticament em sembla poesia.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios