17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Millores al cementiri de Pals

L’objectiu és donar resposta a les mancances presents a l’espai

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja fa uns anys que la regidoria de Serveis i Medi ambient de l’Ajuntament de Pals, va engegar un procés de millora al cementiri de Pals. Ara, s’hi estan desenvolupant treballs de manteniment, neteja i arranjament de les instal·lacions per part de membres de la Brigada Municipal, amb la supervisió dels Serveis Tècnics Municipals.

En aquest sentit, l’alcalde del municipi, Sergi Brull, ha destacat que l’objectiu és “resoldre algunes mancances importants que s’arrossegaven des de feia temps” al cementiri. Així doncs, es milloraran els equipaments d’aquest espai i el seu funcionament.

En concret, s’estan duent a terme treballs per millorar l’estètica, el manteniment i l’ús del cementiri. Sobretot, pel que fa a tasques de neteja, sanejament, pintura i reparacions de construcció. Per exemple, es canviarà el quadre elèctric, s’incorporaran nous punts d’aigua i es millorarà la il·luminació de l’espai.

Per altra banda, també hi ha previst adquirir nous columbaris que seguiran el model anterior i treball amb les zones verdes. Una activitat que desenvoluparan els membres de la Brigada Municipal, i que consistirà fonamentalment, en l’endreça i el desbrossament d’aquesta zona de terreny destinada a jardins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -