7 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

La majoria de comerços del Baix Empordà rebutja el Black Friday

Des de l'Associació Oohx!gen de Palafrugell i Montgrí Comerç de Torroella asseguren que la majoria dels seus socis no faran descomptes especials. Des de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, diuen que no té sentit fer rebaixes si no tenen clients.

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Avui és Black Friday. Se “celebra” cada últim divendres de novembre a nivell mundial, i moltes botigues i grans magatzems es fan ofertes especials. Aquest any, però, sembla que la majoria de negocis del Baix Empordà han optat per no sumar-se a la campanya i no fer aquest tipus de descomptes.

A Palafrugell, la presidenta de l’Associació de Comerciants Oohx!gen, Susanna Casademont, ha explicat que la majoria dels seus socis van votar en contra de celebrar aquesta campanya especial. Va afirmar que alguns sí que fan descomptes, però no és la opció majoritàriaSusanna Casademont va afegir que és una campanya que no caldria fer mai, però encara menys en aquests moments. Segons la presidenta de l’Associació, no és just pels clients.

Casademont també va recalcar la importància d’apostar pel comerç local en temps tant complicats pels negocis.

susanna casademont: “apostem pel comerç local i no pel clic fred de la compra online”

Un altre cas particular és el de Castell-Platja d’Aro. El confinament per municipis ha fet que la mobilitat hi caigui dràsticament i, per això, molts negocis opten ja per no obrir als caps de setmana.

Manel Canadell, president de l’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro S’agaró, diu que avui sí que n’hi ha alguns que tenen obert i que ho promocionen, però que molts altres no. Manel Canadell explica que, sense els clients de fora del municipi, la problemàtica continua sent la mateixa amb rebaixes, o sense.

Finalment, la majoria de negocis a Torroella de Montgrí també han dit que no al Black Friday. La presidenta de Montgrí Comerç, Clara Garcia, explica que la campanya no està tenint gaire èxit. Només un 10% dels socis de l’associació fan algun tipus de descomptes. Clara Garcia assegura que al ser una campanya americana, no acaba de fer el pes als empresaris.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El 13 de març s’escollirà nou patró major de la Confraria de Palamós

S'han confirmat les dates per a la renovació dels òrgans de govern de les confraries de pescadors catalanes, entre...

Altres notícies