22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Mor el pintor i historiador ganxó Antoni Homs

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pintor i historiador guixolenc Antoni Homs Alcaire ha mort aquest dilluns a l’edat de 72 anys. Nascut a Girona, era una persona activa en l’esfera social de Sant Feliu de Guíxols.

Va ser pintor, dibuixant i cartellista en oli i d’altres tècniques, i va participar en múltiples exposicions i premis artístics. Els els darrers anys va destacar en diverses iniciatives sobre la història local com la recuperació del Carrilet o l’elaboració de panells informatius sobre la història. També va impulsar l’exposició Fustes i canons del Museu d’Història, sobre les drassanes del segle XVIII de Sant Feliu.

Els que el coneixien el recorden com una persona vital i defensora de Sant Feliu de Guíxols i, en especial, de la seva història. Va presidir entitats per impulsar el turisme. Proper a Convergència, la secció local del PDeCAT ha publicat un comunicat recordant la seva “vitalitat i il·lusió”. Estava implicat en l’Associació Turística Guixolenca i en l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60.

Referent al tema navilier, també va escriure el llibre Història dels navilis, Real San Felipe, Cambí i El Catalán, construïts en la Real Fábrica de Navíos de Sant Feliu de Guíxols. La Reial Lliga Naval Espanyola va atorgar-li el 2016 la Medalla al Mèrit Cultural.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -