12.4 C
Pals
Dilluns, 1 març 2021

Motas, Puig i Soler, els alcaldes absents

El més llegit

La Policia de Palafrugell deté a les dues persones implicades en el robatori d’un taller

La Policia Local de Palafrugell va detenir a dues persones com a presumptes autors del delicte de robatori amb força als Tallers AUTOADA gràcies a les càmeres de seguretat.

ESPECTACULAR: Fotografien un grup de dofins a les illes Medes

Un grup de dofins ha sorprès les persones que navegaven aquest dijous entre les illes Medes i la costa del Montgrí, a l'Estartit

Troben una cria de dofí mort al cap de Begur

Una associació d'observació del fons marí ha trobat un dofí mort al cap de Begur

Hi ha un 10% menys de bars i restaurants que l’any passat per la pandèmia a les comarques de Girona

Des del sector creuen que es trigarà uns cinc anys a treballar al nivell del 2019
Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Ahir a la nit vam emetre el darrer debat electoral dels 10 que hem fet durant aquesta campanya que ja s’acaba. En total hem comptat amb més de setanta candidats i candidates, que han debatut sobre el futur dels pobles del Baix Empordà, per a una audiència que sumant tots els canals pels quals s’han emès (facebook live, web de ràdio capital o l’emissió en sstreaming de ràdio capital), arriba a més de 20.000 persones, sense comptar l’emissió de ràdio capital per fm, ja que no en tenim les dades d’audiència immediata.

El debat més seguit, amb escreix, ha estat el de Sant Feliu de Guíxols que, paradoxalment no comptava amb la presència de l’actual alcalde, Carles Motas. Tampoc va venir l’Alcalde de Calonge i Sant Antoni, Lluís Soler o el de Palamós, Lluís Puig. El batlle Calongí va excusar l’assistència per tenir un viatge prèviament agendat i el de Palamós, un casament. En tots dos casos vam mirar d’acomodar els horaris del debat, però ens va ser impossible i els dos alcaldes van enviar persones en nom seu, per defensar la posició del seu partit. No és així en el cas de Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu, que després de nombrosos intents de parlar amb ell, d’explicar-li, de proposar canvis de data si és que era un problema, etc… ens va contestar finalment amb un “”No podem, no ens va bé”, sense que tampoc hagin enviat ningú per substituir-lo.

Òbviament respectem les decisions de cadascú, però és una pena que l’actual alcalde no hagi pogut defensar la seva acció de govern davant d’una audiència (com acabo d’explicar) nombrosa, formada bàsicament per ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu (així ens ho diuen les estadístiques) i sobretot en un mitjà de comunicació lliure i sobretot, crític.

I ara, amb els debats electorals emesos i la campanya gairebé enllestida, només ens queda agrair la presència de tots aquells regidors i regidores que han participat als nostres debats, a les persones que els han seguit a l’equip de Ràdio Capital que ha treballat de valent amb un fil i una canya, per tal de poder-los tirar endavant, en Dani, en Manel, l’Eugenia, en Gerard, en Pedro, en Martí i en Josep Lluís.

Passades les eleccions, seguirem treballant tant o més que ara i convidant a tots els polítics que ens representen (també als que ens neguen), als quals els hi desitgem tota la sort del món.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols tindrà un centre de trail running

Sant Feliu de Guíxols tindrà el seu propi centre de trail running. Així es va decidir a l'últim ple de l'Ajuntament, celebrat aquest passat dijous 25 de febrer. Junts per Catalunya va presentar una moció per a proposar la creació d'un centre de trail running que ha de convertir-se en un element de dinamització de la ciutat.

Altres notícies