22.2 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Motas, Puig i Soler, els alcaldes absents

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir a la nit vam emetre el darrer debat electoral dels 10 que hem fet durant aquesta campanya que ja s’acaba. En total hem comptat amb més de setanta candidats i candidates, que han debatut sobre el futur dels pobles del Baix Empordà, per a una audiència que sumant tots els canals pels quals s’han emès (facebook live, web de ràdio capital o l’emissió en sstreaming de ràdio capital), arriba a més de 20.000 persones, sense comptar l’emissió de ràdio capital per fm, ja que no en tenim les dades d’audiència immediata.

El debat més seguit, amb escreix, ha estat el de Sant Feliu de Guíxols que, paradoxalment no comptava amb la presència de l’actual alcalde, Carles Motas. Tampoc va venir l’Alcalde de Calonge i Sant Antoni, Lluís Soler o el de Palamós, Lluís Puig. El batlle Calongí va excusar l’assistència per tenir un viatge prèviament agendat i el de Palamós, un casament. En tots dos casos vam mirar d’acomodar els horaris del debat, però ens va ser impossible i els dos alcaldes van enviar persones en nom seu, per defensar la posició del seu partit. No és així en el cas de Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu, que després de nombrosos intents de parlar amb ell, d’explicar-li, de proposar canvis de data si és que era un problema, etc… ens va contestar finalment amb un “”No podem, no ens va bé”, sense que tampoc hagin enviat ningú per substituir-lo.

Òbviament respectem les decisions de cadascú, però és una pena que l’actual alcalde no hagi pogut defensar la seva acció de govern davant d’una audiència (com acabo d’explicar) nombrosa, formada bàsicament per ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu (així ens ho diuen les estadístiques) i sobretot en un mitjà de comunicació lliure i sobretot, crític.

I ara, amb els debats electorals emesos i la campanya gairebé enllestida, només ens queda agrair la presència de tots aquells regidors i regidores que han participat als nostres debats, a les persones que els han seguit a l’equip de Ràdio Capital que ha treballat de valent amb un fil i una canya, per tal de poder-los tirar endavant, en Dani, en Manel, l’Eugenia, en Gerard, en Pedro, en Martí i en Josep Lluís.

Passades les eleccions, seguirem treballant tant o més que ara i convidant a tots els polítics que ens representen (també als que ens neguen), als quals els hi desitgem tota la sort del món.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -