2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

“Nosaltres no tenim motoristes allotjats, tenim grups professionals de ciclistes” assegura l’Hotel Barcarola

L'Hotel Barcarola desmenteix que ara mateix tinguin un grup de motoristes holandesos i assegura que si un client és irresponsable, no és culpa de l'hotel

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La denúncia d’un grup d’ecologistes ha agafat per sorpresa a la directora de l’Hotel Barcarola de Sant Feliu de Guíxols. El Grup Natura Sterna ha publicat a les xarxes que diversos motoristes holandesos feien excursions per la Vall d’Aro sense respectar l’entorn.

El tuit publicat aquest dijous assegurava que hotels com el Barcarola organitzen aquestes activitats per estrangers. A més, denuncien que no es respecta l’entorn. Tot i això, l’Hotel Barcarola desmenteix a Ràdio Capital de l’Empordà que estiguin allotjats al seu establiment. “Nosaltres no tenim cap motorista allotjat ara mateix, tenim grups professionals de ciclistes” ha assegurat Ilonka Van Vee Nen Daal a aquesta emissora.

Tot i tenir a la pàgina web la possibilitat de fer excursions per la zona amb motocicletes, Van Vee Nen Daal explica que això és un servei subcontractat a una empresa externa.

A més, la directora de l’hotel de Sant Feliu explica que en aquesta emissora que és la primera vegada que es veuen en mig d’una polèmica així.

Els motoristes de la Vall d’Aro no s’allotgen a l’Hotel Barcarola, asseguren a Ràdio Capital

Denuncien que motoristes holandesos fan excursions per la Vall d’Aro sense respectar l’entorn

- Publicitat -
- Publicitat -

2 COMENTARIS

Comments are closed.

- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -