22 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

MTINES i David Carabén estrenen ‘Com vols que no ho vegi?’

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest single és l’últim que estrena MTINES que presenta el disc complet el divendres 24 de març, conjuntament amb el videoclip d’aquest tema.

‘Com vols que no ho vegi’ parla d’aquelles exparelles que et tracten com un desconegut i en el fons es per protegir-se a ells mateixos. Una cançó sensible, propera i trista. Musicalment és una cançó industrial, sense instruments analògics, on destaca el contrast entre la melodia harmònica i lligada, amb la base rítmica que està marcada i tallant. La cançó sobresurt amb la col·laboració de David Carabén, cantant i líder de Mishima, i una de les millors veus de Catalunya.

En el videoclip, que surt divendres amb tot el disc, hi ha una aparició estel·lar de Roger Coma, un dels rostres més reconeguts tant de la televisió com del cinema català. Publicada originàriament amb el primer grup de Marc Tinés, Estramoni, ara la reversiona amb una estructura nova i una sonoritat més actualitzada. Avui, dimecres 22, es farà una presentació del disc a la sala Heliogàbal de Barcelona i el dissabte dia 25 tocarà al Lets Festival a la sala The Garage (Hospitalet) juntament amb Vera Fauna.

L’entrada MTINES i David Carabén estrenen ‘Com vols que no ho vegi?’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les comarques gironines concentren el 44% dels habitatges d’ús turístic registrats a Catalunya

Al llarg de l'última dècada, les llicències a la demarcació s'han multiplicat per quatre.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -