27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

La Síndica de Greuges de Palamós proposa al consistori assumir la gestió dels Serveis Socials

La recomanació es va presentar ahir en la memòria anual de la Sindicatura de l'any 2022

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Síndica de Greuges de Palamós, Fina Camós, ha suggerit a l’Ajuntament que consideri la possibilitat de gestionar directament els Serveis Socials municipals, actualment en mans del Consell Comarcal del Baix Empordà, segons informa Ràdio Palamós.

Camós creu que això milloraria l’eficiència i l’accessibilitat del servei per a la ciutadania. La recomanació es va presentar ahir en la memòria anual de la Sindicatura de l’any 2022, durant la qual Camós també va destacar la necessitat de resoldre les queixes relacionades amb la demora de l’atenció sol·licitada, els canvis de professionals de referència i la posada en funcionament retardada del Centre Obert.

La Síndica va afegir que la consolidació de la plantilla de Serveis Socials podria ajudar a resoldre algunes d’aquestes disfuncions, però també va proposar que l’Ajuntament hauria de ser més exigent amb el compliment del conveni establert amb el Consell Comarcal.

Fina Camós també va abordar la qüestió de les competències dels serveis socials bàsics i va reflexionar sobre la possibilitat que el municipi de Palamós els gestioni directament, en tant que té menys de 20.000 habitants i actualment els delega en el Consell Comarcal.

Durant una entrevista a Ràdio Palamós, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha manifestat que el govern municipal està obert a estudiar aquesta possibilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ressenyes curioses, amb Blai Corpas

Una setmana més en Blai Corpas ens recull algunes de les ressenyes que trobem a Google sobre establiments empordanesos. https://www.youtube.com/watch?v=zQlwH39835M
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -