La palafrugellenca Natalia Bassa ha estat convocada als campionats d’Espanya 2018 que es celebraran del 2 al 7 de gener de 2018 a Vigo i Pontevedra. Així ho ha fet saber la Federació Catalana d’Handbol durant el dia d’avui, ja que ha fet publiques les convocatòries amb les llistes definitives de les diferents Seleccions Catalanes.

Actualment la garbinenca s’està beneficiant d’una estada al BLUME, el Centre Català de Tecnificació Esportiva, on durant la setmana hi estudia i també entrena. A més a més combina els entrenaments i partits amb el seu equip al Club Handbol Garbí, on només hi entrena els divendres.

Tot i això Bassa ja fa temps que està lligada amb la selecció catalana, ja que aquest any en diverses ocasions ha assistit als entrenaments que organitza espontàniament la Federació Catalana i també aquest estiu, es va poder beneficiar de les jornades de tecnificació de la Real Federación Española de Balonmano que es van celebrar al mes de Juliol a Soria i Burgos.

Natàlia Bassa, a la dreta de la fotografia, amb la resta de jugadores catalanes convocades a les jornades de tecnificació
Natàlia Bassa, a la dreta de la fotografia, amb la resta de jugadores catalanes convocades a les jornades de tecnificació

Aquesta és una molt bona notícia pel Club Handbol Garbí que a banda de tenir una petita representació als campionats d’Espanya, veu com els esforços dedicats durant anys per fomentar l’handbol femení a Palafrugell estan donant els seus fruits.