15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Nedadors de Lituània i Letònia participen al Grand Prix Internacional de Palafrugell

La Piscina Municipal de Palafrugell va acollir els dies 4 i 5 de gener la primera competició federada de natació celebrada al municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Piscina Municipal de Palafrugell ha acollit per primera vegada en la seva història el Grand Prix Internacional de Natació. Es tracta d’una competició federada en la qual hi han participat centenars de nedadors d’arreu d’Espanya i de països de l’Europa de l’Est.

L’organitzador del Grand Prix ha estat la Federació de natació de Lituània que, a més, ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de Palafrugell, de la Federació Catalana de Natació i també del Club Atlètic Palafrugell.

En paraules del regidor d’Esports, Pau Lladó, “la competició ha servit per crear una nova iniciativa que, al llarg del temps espera ser un esdeveniment de gran calat”. I afegeix ““la competició ha servit perquè en els dies propis de festes nadalenques Palafrugell hagi tingut turisme esportiu desestacionalitzat, i que aquest esdeveniment servirà perquè en un futur immediat el municipi es nodreixi, encara molt més, d’estades esportives provinents de l’Europa de l’Est, com la que va tenir el passat octubre de 2018 amb una nombrosa estada de nedadors d’elit d’Estònia, que preparaven la Copa del Món”.

Prèviament a la competició del Grand Prix, els representants de Lituània i Letònia van fer ús de les instal·lacions de la Piscina Municipal de Palafrugell per entrenar. D’aquesta manera, Palafrugell vol consolidar les estades esportives al municipi i esdevenir un referent en aquest camp.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -