28.2 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

Neix el servei de coworking turístic a Calonge i Sant Antoni

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat un nou servei dedicat als turistes que estan de vacances al municipi i necessiten d'un espai físic per poder treballar. 

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat un nou servei dedicat als turistes que estan de vacances al municipi i necessiten d’un espai físic per poder treballar durant un moment puntual. És el cas del coworking turístic, que busca cobrir necessitats bàsiques de feina per aquells treballadors, empresaris o emprenedors que estan de vacances. Imprimir uns papers, un despatx on poder treballar, una bona connexió a internet amb fibra òptica…

Per dur-ho a terme s’utilitzaran les instal·lacions del Viver i Plataforma d’Empreses Alta Mar del Palau Firal de Sant Antoni. Allà els turistes disposaran del que necessitin per poder treballar còmodament durant unes hores, de manera que podran combinar perfectament les vacances al municipi amb treballar per la seva empresa des de la distància. El regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, ho explica:

El Viver posa a disposició dels qui vulguin utilitzar aquest servei un espai de 330 metres quadrats amb 5 despatxos, una sala de treball i un espai de coworking de 80 metres quadrats. D’aquesta manera es permetrà treballar conjuntament a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartint un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

La iniciativa neix a partir de l’experiència de l’any passat. En més d’una ocasió, els turistes s’apropaven a l’Oficina de Turisme preguntant un espai on poder treballar per no haver-ho de fer des d’on estaven allotjats (càmpings, hotels) o haver de buscar alguna zona amb connexió a internet. Arran d’això, l’Ajuntament va decidir formalitzar un espai de coworking com a servei. Un any després, la iniciativa ja és una realitat que pretén quedar-se durant molts anys amb l’objectiu d’atraure emprenedors a la zona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -