28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

El nou passeig de Llafranc serà una realitat el mes de juny

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El nou passeig de Llafranc serà una realitat el mes de juny
Loading
/

La remodelació del passeig de Llafranc avança a bon ritme i les obres segueixen el calendari previst. El govern municipal preveu que a finals de maig o principis de juny les obres estaran enllestides i es podrà inaugurar el passeig renovat. El cost és de gairebé 1,4 milions d’euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament de Palafrugell. El projecte destaca per conservar al màxim l’essència del nucli costaner, mantenint l’estètica i la tipologia de materials i vegetació del passeig actual, alterant al mínim l’atmosfera que té. D’altra banda, es milloren els aspectes de mobilitat, s’engrandeix l’espai destinat als vianants i es resolen problemes a la xarxa d’aigües, enllumenat i clavegueram. El regidor d’Urbanisme, Xavier Rangel, destaca que era una intervenció necessària que suposarà un salt qualitatiu pel passeig.

Amb aquesta remodelació, la circulació des de l’entrada del passeig fins a la plaça Promontori serà de sentit únic amb una amplada inferior a l’actual. De la plaça fins el port es mantindrà el doble sentit per facilitar-ne el seu accés.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -