10.4 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

Establiments de Platja d’Aro aconsegueixen el segell “Safe Tourism Certified” de l’ICTE

Un nou segell promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola com a prova de la implementació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant el Covid-19

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Càmping Valldaro i els establiments del grup Aromar (hotels Aromar i Costa Brava i restaurants Aradi i La Riera, situats a Platja d’Aro) han estat els primers del municipi i també del conjunt del país, en obtenir el Safe Tourism Certified, un nou segell promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) com a prova de la implementació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant el Covid-19.

El segell és de caràcter voluntari i pretèn acreditar el compromís dels serveis turístics a l’hora de generar confiança als seus clients, col·laboradors i treballadors en la represa de l’activitat post Covid-19. Els nous protocols establerts, que engloben plans de contingència i plans operatius, han estat verificats per auditories externes i independents que acrediten un compliment íntegre de les directrius marcades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Els establiments acreditats han implementat un pla exhaustiu en relació als sistemes de neteja i desinfecció, la distribució dels espais per garantir la distància física i els aforaments, la seguretat alimentària, i la formació del personal i la nova figura del security manager dins l’organització. Des de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró s’ha creat una línia de subvencions dotada amb 12.000 euros per assumir el 50% del cost de les auditories dels allotjaments locals que iniciïn els tràmits per validar aquesta acreditació.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies