10.4 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

Impulsen la regulació dels voltants de la deixalleria de Palafrugell

Es limitaran les activitats que es porten a terme als voltants de la deixalleria i es millorarà l'entorn paisatgístic

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament vol regular les activitats que es porten a terme als entorns de la deixalleria de Palafrugell municipal. Justifiquen que els espais estan molt bé per a fer-los servir com a magatzems però no per poder exercir cap activitat laboral.

Per poder portar a terme aquesta nova regulació, el consistori ha aprovat un Pla Especial urbanístic de l’entorn de la deixalleria de Palafrugell. L’objectiu és convertir l’espai que envolta la deixalleria en un indret més favorable per la ciutadania però també tenint en compte el grau de seguretat de les activitats que s’hi fan.

L’espai, com destaquen des del consistori, s’està convertint en un desgavell on hi ha diferents magatzems i activitats i que no tenen la seguretat necessària. Ho ha explicat Jaume Palahí, regidor de Medi Ambient a Ràdio Capital.

Amb aquest nou Pla Especial urbanístic s’estarà regulant la zona per millorar aquesta seguretat. Sempre remarcant que algunes d’aquestes activitats però es deixaran de fer al Camí Vell de Tamariu, mentre que d’altres hi seguiran sense cap problema.

Una altra de les propostes que el consistori vol tirar endavant és millorar l’entorn paisatgístic. Però sempre amb la il·lusió de portar en el programa electoral del 2019, el trasllat de la deixalleria a la zona industrial.

El govern assegura que actualment aquesta il·lusió no es pot fer per la manca de temps de legislatura però que si segueixen al capdavant del consistori, faran el trasllat de la deixalleria de Palafrugell després de les eleccions del maig del 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies