25.7 C
Pals
Dilluns, 27 juny 2022
- Publicitat -

Impulsen la regulació dels voltants de la deixalleria de Palafrugell

Es limitaran les activitats que es porten a terme als voltants de la deixalleria i es millorarà l'entorn paisatgístic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament vol regular les activitats que es porten a terme als entorns de la deixalleria de Palafrugell municipal. Justifiquen que els espais estan molt bé per a fer-los servir com a magatzems però no per poder exercir cap activitat laboral.

Per poder portar a terme aquesta nova regulació, el consistori ha aprovat un Pla Especial urbanístic de l’entorn de la deixalleria de Palafrugell. L’objectiu és convertir l’espai que envolta la deixalleria en un indret més favorable per la ciutadania però també tenint en compte el grau de seguretat de les activitats que s’hi fan.

L’espai, com destaquen des del consistori, s’està convertint en un desgavell on hi ha diferents magatzems i activitats i que no tenen la seguretat necessària. Ho ha explicat Jaume Palahí, regidor de Medi Ambient a Ràdio Capital.

Amb aquest nou Pla Especial urbanístic s’estarà regulant la zona per millorar aquesta seguretat. Sempre remarcant que algunes d’aquestes activitats però es deixaran de fer al Camí Vell de Tamariu, mentre que d’altres hi seguiran sense cap problema.

Una altra de les propostes que el consistori vol tirar endavant és millorar l’entorn paisatgístic. Però sempre amb la il·lusió de portar en el programa electoral del 2019, el trasllat de la deixalleria a la zona industrial.

El govern assegura que actualment aquesta il·lusió no es pot fer per la manca de temps de legislatura però que si segueixen al capdavant del consistori, faran el trasllat de la deixalleria de Palafrugell després de les eleccions del maig del 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

28 de juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Demà 28 de juny es celebra la Diada de l'Orgull LGTBIQ+ 2022 (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, queers i altres). Molts...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -