18.7 C
Pals
Dijous, 1 juny 2023
- Publicitat -

Nova senyalització patrimonial del cementiri de Sant Feliu

Les visites guiades destaquen 15 punts d'interès

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols ha estrenat una nova senyalització patrimonial del cementiri. Encarregada per l’Ajuntament, s’ha elaborat i produït des del Museu d’Història. L’objectiu és reivindicar el patrimoni cultural del cementiri.

Així, els responsables han recordat que fa temps que s’hi realitzen visites guiades “amb el màxim respecte als difunts que hi reposen”. Doncs, aquestes porten el títol “El jardí melangiós“.

La nova senyalització se centra en 15 punts. A l’entrada principal s’hi pot trobar un gran plafó explicant cada un d’ells mentre, que a l’interior del cementiri s’hi ha un altre. Tots, traduïts al castellà, el francès i l’anglès.

Els llocs d’interès són, per una banda, espais arquitectònics, com la Capella o de memòria, com les tombes Brigadistes internacionals i a les víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme.

Per altra però, també destaquen les tombes de personatges artístics i il·lustres. Per exemple, Puig i Cadafalch, Rafael Atché o el capità, Narcís Massanas, o el marquès, Robert.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les municipals ja no són l’excepció

D’eleccions en eleccions i vota perquè et toca. L’endemà mateix de les eleccions municipals d’aquest passat diumenge ens van...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -