20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Noves oportunitats per als joves al nou punt d’atenció a Palamós

El Centre de Noves Oportunitats de Palamós ofereix itineraris per a joves que no hagin acabat els estudis i vulguin incorporar-se al món laboral

Anna Pujol
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha disposat un nou punt d’atenció  i actuació per desenvolupar el Programa Centre de Noves Oportunitats, dedicat especialment a joves que hagin abandonat prematurament el sistema educatiu. El nou punt ofereix itineraris personalitzats per aquells joves entre 16 i 24 anys i que vulguin desenvolupar competències socials i personals.  El centre es troba al Punt Jove Palamós.

El programa vol oferir orientació laboral, assessorament formatiu i formació ocupacional, adaptant-se a les necessitats de cadascun. A més, pretén fomentar el retorn al sistema educatiu i treballar habilitats i competències perquè els  joves puguin fer pràctiques en empreses.

El Centre de Noves Oportunitats basa el seguiment en el treball per projectes i vivències, i es coordina des de les Àrees de Joventut, Ensenyament i Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Els participants al programa han d’estar donats d’alta al Servei d’Ocupació de Catalunya i registrats al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -