18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Obres sense llicència i construcció il·legal d’una pista de pàdel a Tennis Palafrugell

El PSC de Palafrugell denuncia que l'Ajuntament va prendre un paper "passiu" al no aturar les obres. En canvi, l'equip de govern diu que això és "completament fals"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: Instagram @tennispalafrugell

El PSC de Palafrugell ha denunciat un seguit d’obres irregulars i sense llicència a les instal·lacions del Tennis Palafrugell, juntament amb la construcció “il·legal” d’una pista de pàdel. El grup, que assegura que ho ha denunciat en reiterades ocasions al plenari, afirma que el més greu de tot és “la passivitat i complicitat de l’equip de govern”. Els acusen de “no haver aturat les obres” tot i l’existència d’un requeriment de suspensió d’obres. Ara, critiquen que la instal·lació ja està acabada i en funcionament.

És per això que “valoren portar l’expedient als tribunals”, perquè sospiten que es pugui tractar d’un cas de “tracte de favor i de prevaricació administrativa”. Així ho explica Juli Fernández, portaveu dels socialistes a Palafrugell.

Per l’altra banda, l’alcalde del municipi, Josep Piferrer, assegura que “és completament fals” que hi hagi hagut un comportament passiu per part de l’Ajuntament. Explica que el consistori sí que va enviar l’ordre d’aturada de les obres i que, ara, ja s’ha iniciat l’expedient d’enderroc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -