5.1 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

L’IPEP busca empreses per la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

Les empreses que necessitin personal poden omplir el formulari d'inscripció fins al dilluns 19 d'abril

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’IPEP (Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell) ha organitzat pels dies 11 i 12 de maig en format no presencial la cinquena edició de la Jornada d’Oportunitats Laborals. A diferència d’altres anys, la jornada durarà dos dies i tindrà un format diferent per adaptar-se a les restriccions sanitàries degudes a la pandèmia Covid-19. De moment, l’IPEP es troba en la fase de captació d’empreses.

La Jornada per la contractació de personal es torna a celebrar per cinquè any. L’objectiu principal és el de posar en comú les necessitats de personal de les empreses amb candidats aspirants prèviament seleccionats, amb la finalitat de realitzar breus entrevistes que aquesta vegada seran per telèfon. Fins al dilluns 19 d’abril, les empreses interessades que busquen persones treballadores poden participar-hi omplint aquest formulari d’inscripció.

La setmana que ve, l’IPEP publicitarà les ofertes de feina rebudes i els candidats podran inscriure’s del 26 fins al 30 d’abril en línia adjuntant el seu currículum. L’Institut també s’encarregarà de preseleccionar posteriorment els candidats revisant que compleixin amb els requisits que l’empresari hagi definit a la inscripció.

Finalment, l’IPEP contactarà amb les empreses participants abans del dia 7 de maig per programar les entrevistes no presencials que es realitzaran entre l’11 i el 12 de maig durant la cinquena Jornada d’Oportunitats Laborals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Jordi Mias: “Hem recuperat dades del 2019, però encara falta recuperar alguns mercats”

Segons Jordi Mias Morell, president de la Costa Brava Verd Hotels, el sector hoteler ha experimentat una gran recuperació en les...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -