19.5 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Olga Andrino exposa a Castell d’Aro

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 21 de maig al 3 de juliol d’enguany. Inauguració dissabte 21 de maig (19 h) amb la presència de l’artista i presentació del catàleg commemoratiu editat pel consistori. La mostra es podrà visitar els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h, accés gratuït), i el fil conductor d’aquesta retrospectiva és el discurs de les sensacions humans en què l’individu hi deixa la seva empremta; composicions en què el missatge a transmetre esdevé fonamental, més enllà del pur formalisme estètic.

Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; l’exposició és la segona de l’any al castell, després de l’estrena amb Lourdes Fisa; i la tercera del cicle anual d’arts plàstiques al municipi, tenint en compte la proposta d’escultura de gran format de Josep Coll al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, que es pot visitar fins al 17 de juliol. Simultàniament, a la planta superior del castell es pot gaudir d’una selecció de peces del Fons Municipal d’Art, configurada per obres dels i les artistes que hi ha exposat durant quatre dècades.

L’Ajuntament proposa un calendari expositiu per a 2022 amb nou propostes en tres espais. Al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro després de l’actual d’Olga Andrino, hi exposarà Joan Mateu (13 d’agost-25 de setembre); i també les col·lectives del Fons Municipal d’Art (9 de juliol-7 d’agost) i d’Artistes Locals (1 d’octubre-27 de novembre); i prèviament ho ha fet Lourdes Fisa, aquest hivern. El Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull dues mostres d’escultura de gran format: actualment les obres de Josep Coll (fins al 17 de juliol) i posteriorment Carles Torrent Pagès (30 de juliol de 2022-12 de febrer de 2023). Les sales d’art de la Masia Bas de Platja d’Aro també acolliran una part de la mostra del Fons Municipal d’Art a l’estiu; i prèviament la primera itinerància mostra fotogràfica de la Diputació de Girona, Pablito, una visió propera; i a la tardor les obres guanyadores i finalistes del 9è Concurs internacional de fotografia Educant La Mirada.

[ +info: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · [email protected] · web · pdf ]


- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Escola Barceló i Matas decebuda davant la pèrdua del gimnàs del centre

L'AMPA de l'Escola Barceló i Matas alerta de que la falta d'espai afecta tant a l'escola com a l'institut.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -