16.1 C
Pals
Dimarts, 30 maig 2023
- Publicitat -

Organitzen unes jornades de dones a la Bisbal per reflexionar i expressar-se

El cicle Dones en Cercle va començar el darrer dijous 5 d'abril. Es tracta d'un conjunt de trobades de dones que es faran setmanalment a mode d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir i poder expressar-se lliurement

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bisbal ha organitzat unes jornades de dones per reflexionar i expressar-se. El cicle, que va començar el darrer dijous 5 d’abril, s’anomenarà Dones en Cercle i s’estructurarà com un conjunt de trobades de dones setmanals a tall d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir, participar activament i poder expressar-se lliurement.

Amb aquests encontres organitzats pel Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de La Bisbal d’Empordà i el del Consell Comarcal del Baix Empordà, es pretén fer prendre consciència de la identitat com a dones, així com reconnectar amb l’essència de ser-ho.

Les sessions, que seran facilitades per la psicòloga del SIAD, se celebraran tots els dijous que queden d’abril, tots els de maig i els de juny, a les dependències de les Escoles Velles (Carrer Coll i Vehí, número 6). L’horari serà de 19h a 21h i l’activitat serà gratuïta, tot i que cal inscriure’s prèviament al SIAD comarcal (plaça Joan Carreras i Dagas, número 4-5 baixos) o al telèfon 972 64 23 10.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com informar, atendre i orientar en tots els temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

091 – 29 de maig amb Lluís Puig

Lluís Puig, alcalde de Palamós, ens ha visitat avui al 091. L'hem fet parlar a cor obert. Se n'ha...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -