4.4 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Organitzen unes jornades de dones a la Bisbal per reflexionar i expressar-se

El cicle Dones en Cercle va començar el darrer dijous 5 d'abril. Es tracta d'un conjunt de trobades de dones que es faran setmanalment a mode d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir i poder expressar-se lliurement

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Bisbal ha organitzat unes jornades de dones per reflexionar i expressar-se. El cicle, que va començar el darrer dijous 5 d’abril, s’anomenarà Dones en Cercle i s’estructurarà com un conjunt de trobades de dones setmanals a tall d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir, participar activament i poder expressar-se lliurement.

Amb aquests encontres organitzats pel Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de La Bisbal d’Empordà i el del Consell Comarcal del Baix Empordà, es pretén fer prendre consciència de la identitat com a dones, així com reconnectar amb l’essència de ser-ho.

Les sessions, que seran facilitades per la psicòloga del SIAD, se celebraran tots els dijous que queden d’abril, tots els de maig i els de juny, a les dependències de les Escoles Velles (Carrer Coll i Vehí, número 6). L’horari serà de 19h a 21h i l’activitat serà gratuïta, tot i que cal inscriure’s prèviament al SIAD comarcal (plaça Joan Carreras i Dagas, número 4-5 baixos) o al telèfon 972 64 23 10.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com informar, atendre i orientar en tots els temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ambient pràcticament primaveral fins divendres

Matí de cel variable en una jornada on el temps anticiclònic anirà guanyant protagonisme amb menys nuvolositat, més estones de sol i ascens de la temperatura. L'estabilitat meteorològica es mantindrà ben bé fins divendres amb força sol i temperatura primaveral.

Altres notícies