13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Palafrugell atorga 29.000 euros en subvencions per robòtica i llibres als centres educatius del municipi

En concret, 20.000 van destinats a les subvencions de robòtica i 9.000 euros al llibres

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell atorga 29.000 euros als centres educatius del municipi en subvencions per l’adquisició de material de robòtica educativa i per la socialització de llibres per al curs 2023-2024. En concret, 20.000 van destinats a les subvencions de robòtica i 9.000 euros al llibres.

La concessió de les subvencions s’ha realitzat a través de dues convocatòries obertes a tots els centres, que s’han realitzat aquesta tardor. Cal destacar, que totes els sol·licituds presentades han complert els requisits i podran optar a la corresponent subvenció a través de la presentació dels justificants pertinents.

Els centres educatius que rebran la subvenció corresponent a robòtica educativa de 2.000 euros són el Centre Prats de la Carrera, l’Escola Barceló i Matas, l’Escola Carrilet, l’Escola Pi Verd, l’Escola Sant Jordi, l’Escola Torres Jonama, l’Escola Vedruna, l’Institut Baix Empordà, l’Institut Frederic Martí Carreras i l’Institut La Sureda.

Pel que fa als centres educatius que rebran 1.000 euros en concepte de subvenció per la compra de llibres socialitzats són el Centre Prats de la Carrera, l’Escola Barceló i Matas, l’Escola Carrilet, l’Escola Pi Verd, l’Escola Sant Jordi, l’Escola Torres Jonama, l’Escola Vedruna, l’Institut Frederic Martí Carreras i l’Institut La Sureda.

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, reconeix que “l’educació és un eix clau per al creixement i desenvolupament de les persones, i en conseqüència d’un municipi. Des del Govern municipal volem impulsar tots les iniciatives que tinguem a les nostres mans per contribuir a l’educació dels nostres infants i joves i fomentar la igualtat d’oportunitats”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -