22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell aportarà suport logístic, promocional i de seguretat al Festival de Cap Roig

Amb aquest acord es pretén coordinar aquells punts en els quals l’Ajuntament dona suport a l‘organització

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha tornat a renovar el conveni de col·laboració amb Clipper’s Live S.L., empresa promotora del Festival de Cap Roig 2023. Amb aquest acord es pretén coordinar aquells punts en els quals l’Ajuntament dona suport a l‘organització. També hi ha el compromís de disposar del personal, que es consideri més adient segons el volum d’entrades venudes per a cada concert, per informar sobre el municipi dins el recinte del festival, amb una previsió d’11 persones per concert.

Cal destacar que entre els acords de col·laboració es determina que l’Ajuntament aporta al festival elements logístics, així com la informació i difusió del municipi dins el recinte de Cap Roig. A la vegada, també es fa càrrec de la vigilància i control viari i d’espais públics i del condicionament de les zones reservades per aparcament de vehicles. Així mateix, l’IPEP promou i difon el festival a través dels seus canals.

La 23a edició del Festival de Cap Roig s’inicia avui amb el concert exhaurit de Rod Stewart i es clourà el dissabte 19 d’agost amb l’actuació de David Bisbal. En aquesta edició, destaca la presència de la cantant  de Palafrugell, Sílvia Pérez Cruz, que presentarà el dia 6 d’agost, el seu nou disc “Toda la vida, un día”.

Hi haurà un total de 23 concerts que faran de Calella de Palafrugell un punt de parada d’estrelles musicals com Pablo López, Sebastián Yatra, Mika, Damien Rice, Simply Red, entre d’altres. La programació de Cap Roig també presentarà espectacles per a tots els públics. Així arriba la gira dels 25 anys sobre els escenaris de Dàmaris Gelabert, i el musical familiar “De Simba a Kiara, el tribut al rei lleó”.

Concert Solidari

Enguany, el concert de Vanesa Martín és el que ha triat CaixaBank per dedicar una part de la recaptació que se n’obtingui a una causa estretament vinculada al territori. Enguany, es donarà suport a un projecte de l’Associació POTS, una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de crear i impulsar projectes d’activitat física, esport i lleure per a col·lectius en risc d’exclusió social del Baix Empordà i de la província de Girona.

Concretament, la recaptació del concert de Cap Roig es destinarà a potenciar la sala d’estimulació sensorial de l’Espai POTS, el centre polivalent de l’associació en el qual es duen a terme sessions individuals i en grup amb relació a la salut física i emocional. L’objectiu és invertir en l’equipament de la sala multisensorial per convertir-la en un entorn totalment immersiu i adaptat a tots els usuaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -