12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Sílvia Beleña: “Volem fer activitats de Nadal per promocionar també el comerç local”

Palafrugell està a punt de rebre la visita dels ajudants dels Reis Mags, els surets. Que seran a Palafrugell el 28, 29 i 30 de desembre i el 3 i 4 de gener per rebre les cartes dels nens i nenes que vulguin acostar-se a la Bòbila de Palafrugell. En aquesta iniciativa hi col·labora l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Per avançar-nos alguns detalls ens ha visitat la cap de l’IPEP, Sílvia Beleña.

La fàbrica de joguines s’instal·larà a la Bòbila per rebre o crear les cartes pels Reis d’Orient. Sílvia Beleña explica que aquesta fàbrica està plena de màgia i serà tot un espectacle tan pels infants com pels acompanyants.

Aquest viatge ple de màgia estarà acompanyat pels surets. Els surets són els personatges que trobarem en aquest recorregut de la Bòbila. Estan clarament relacionats amb el món del suro, tan present a Palafrugell.

Les instal·lacions de la Bòbila es podrà visitar de 5 a 9 de la tarda i les entrades tenen un preu de 3 euros. A part de fer el recorregut amb els surets, al final del recorregut els infants podran fer el seu propi fanalet. Sílvia Beleña recomana estar aviat a l’Espai de la Bòbila per poder entrar.

La cap de l’IPEP explica que s’està tornant a poc a poc a la normalitat, tot i que la pista de gel a Palafrugell s’ha acabat perdent després de la pandèmia.

La campanya de Nadal a Palafrugell

Sílvia Beleña reconeix la importància de la campanya de Nadal pel comerç d’un municipi com Palafrugell. Per això, des de l’IPEP intenten promoure diverses activitats per atraure els clients i que facin les compres a Palafrugell.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios