20 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Palafrugell presenta al públic el retorn dels resultats del procés participatiu del Pla Local d’Habitatge

Els resultats del procés participatiu s'han dividit en dos apartats: el primer relacionat amb la situació de l'habitatge a Palagrugell i el segon relacionat amb les estratègies que s'haurien de desenvolupar en els propers anys

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts 4 de juny a les 18 h, Palafrugell va presentar a la Sala d’actes de Can Genís el retorn dels resultats del procés participatiu del Pla Local d’Habitatge 2024-2029 (PLH). Aquest retorn de resultats el va exposar l’equip dinamitzador de Quorum Consultors després que l’equip redactor GMG va resumir el Pla abordant les qüestions més representatives de la diagnosi i de les actuacions programades. També es va concretar la incidència que ha tingut el procés participatiu en la redacció del document final.

Així, els resultats del procés participatiu s’han dividit en dos apartats, que han servit per guiar el contingut de les aportacions dels ciutadans. El primer apartat ha estat l’anàlisi de la situació de l’habitatge de Palafrugell (diagnosi) on s’han analitzat aspectes com la rehabilitació i l’estat dels habitatges; l’accés i el dret a l’habitatge; l’oferta i la demanda; els preus de lloguer i compra; els habitatges buits i les segones residències; la gent jove i l’emancipació; l’habitatge protegit i el parc d’habitatge; entre altres. El segon apartat s’ha centrat en les estratègies o accions que s’haurien de desenvolupar en els propers anys en matèria d’habitatge al municipi (propostes).

La participació va ser activa i les intervencions van tractar les problemàtiques relacionades amb els pisos buits, la rehabilitació d’immobles al nucli urbà, els pisos de temporada, els recursos i dotació pressupostària, entre altres aspectes que el Pla Local d’Habitatge inclou en la seva línia programàtica pels propers 6 anys. Des del passat 17 de maig, el Pla Local d’Habitatge està sotmès a informació pública i es pot consultar en aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’estació d’autobusos de Palamós tindrà 7 andanes i està previst que hi passin 243.000 passatgers a l’any

L’edifici de l’estació serà de planta baixa i acollirà una sala d’espera, zona de vending i taquilles de venda de bitllets.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -