11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell reactiva l’aplicació de control d’aforament a les platges

No es tancaran però l'app facilita als usuaris escollir els espais menys concorreguts al moment

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha tornat a posar en marxa l’aplicació mòbil per comprovar i controlar l’aforament a les platges dels municipis. Permet als usuaris, de manera molt visual i intuïtiva, saber si les platges es troben al màxim de la capacitat o encara compten amb places disponibles. Cada platja disposa d’una descripció i del nombre total de persones que pot acollir, comptant amb la distància de seguretat. Mentre el color de la icona de la platja segueixi en color verd, la platja té capacitat i es pot seguir ocupant, en el moment que apareix el color vermell, vol dir que la platja està al límit. A diferència de l’any passat, les platges no es tancaran.
Tot i això, servirà als usuaris per valorar si consideren millor buscar una platja del mateix municipi que encara tingui disponibilitat i el distintiu segueixi en color verd.

privat:-palafrugell-ofereix-als-usuaris-de-les-seves-platges-una-app-on-es-mostra-la-capacitat-i-l’espai-que-disposa-cada-platja

Les platges que compten amb el control d’accés i que es poden consultar segons la seva disponibilitat a l’aplicació són les següents: Tamariu, amb una capacitat per a 866 persones; Llafranc amb 1.318 places i a Calella de Palafrugell, el Canadell amb capacitat per a 639 persones; el port de Malaspina amb 80 places disponibles, la platja d’en Calau que té un total de 77 places; La Platgeta amb capacitat per a 42 persones; el Port Bo, que té 35 places i finalment el Port Pelegrí que té una capacitat per a 243 persones.

L’aplicació es troba dins l’APP de l’Ajuntament de Palafrugell, ‘Palafrugell al mòbil’ i està disponible per a Android i IOS. A més, s’adapta a qualsevol dispositiu per tal de fer més fàcil la seva navegació.

Aquesta mesura es complementarà amb una sèrie de senyalització que s’ha instal·lat a les platges on s’esmenten les mesures i els consells de seguretat de cara als usuaris de les platges. Per tal d’establir aquest control es comptarà amb agents cívics que, paral·lelament, oferiran tota la informació als usuaris de les platges. Hi seran presents fins el 31 d’agost. El agents treballaran tots els dies de la setmana amb un horari ininterromput de deu del matí a sis de la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -