20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell rep una subvenció per eliminar la vegetació al·lòctona de la riera de Vila-seca

Les feines es van adjudicar a l’empresa a l’empresa Alameda-Torrent SLU per un import de 18.730 € i s’estan executant sota la supervisió dels tècnics de l’àrea de Serveis Municipals

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Agencia Catalana de l’Aigua ha atorgat una subvenció a l’ajuntament de Palafrugell per a l’execució dels treballs d’eliminació de la vegetació al·lòctona de la Riera de Vila-seca al seu tram urbà al costat de la plaça de l’Onze de Març de Palafrugell.

La primera fase d’aquestes actuacions de neteja es basen en l’eliminació dels herbassars, bardisses i canyes que dificulten la capacitat de desaigua de la llera, i a més, per tal de procurar l’estabilització del terreny i evitar que tornin a créixer les canyes, s’està col·locant una tela de cobertura biodegradable.

En una segona fase, que es desenvoluparà durant el mes de novembre, coincidint amb el començament de l’època de plantació, s’aportaran a aquest indret 50 nous arbres de ribera autòctons.

Les feines es van adjudicar a l’empresa a l’empresa Alameda-Torrent SLU per un import de 18.730 € i s’estan executant sota la supervisió dels tècnics de l’àrea de Serveis Municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -