12.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

Palafrugell tanca el clavegueram al xalet de El Golfet

L'empresa propietària va fer la connexió de la finca al clavegueram sense l'autorització municipal

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha precintat la connexió a la xarxa pública de clavegueram de la finca situada al carrer del Castellets número 1 de Calella de Palafrugell, a la zona coneguda com El Golfet.

L’empresa propietària va fer la connexió de la finca al clavegueram sense l’autorització municipal perquè no va realitzar el que l’Ajuntament ha requerit en diverses ocasions: que fes les modificacions oportunes per completar la totalitat de la instal·lació de connexió a la xarxa municipal de clavegueram, així com les mesures d’estabilització i millora de l’impacte visual del talús que limita la finca amb el carrer.

Així doncs, el consistori ha tancat el clavagueram com a mesura cautelar, i es mantindrà fins que la societat que n’és propietària obtingui el corresponent títol habilitant per restablir la connexió.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -