15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

Palafrugell tanca el clavegueram al xalet de El Golfet

L'empresa propietària va fer la connexió de la finca al clavegueram sense l'autorització municipal

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha precintat la connexió a la xarxa pública de clavegueram de la finca situada al carrer del Castellets número 1 de Calella de Palafrugell, a la zona coneguda com El Golfet.

L’empresa propietària va fer la connexió de la finca al clavegueram sense l’autorització municipal perquè no va realitzar el que l’Ajuntament ha requerit en diverses ocasions: que fes les modificacions oportunes per completar la totalitat de la instal·lació de connexió a la xarxa municipal de clavegueram, així com les mesures d’estabilització i millora de l’impacte visual del talús que limita la finca amb el carrer.

Així doncs, el consistori ha tancat el clavagueram com a mesura cautelar, i es mantindrà fins que la societat que n’és propietària obtingui el corresponent títol habilitant per restablir la connexió.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies