10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Palafrugell inicia el tancament del clavegueram al Xalet del Golfet

L'Ajuntament de Palafrugell ha començat els tràmits per poder tancar el clavegueram del Xalet del Golfet, de moment si no es contesta des de la promotora ho faran per Sant Jordi

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha començat els tràmits per poder tancar el clavegueram a la urbanització en construcció del Xalet del Golfet. El tràmit es va aprovar al febrer en un plenari i ara s’està portant a terme. Tot i això, han assegurat que la idea de desconnectar la  construcció del servei municipal és per fer les obres “sense permís”.

Encara que acabi de començar el tràmit, segons s’ha assegurat a Ràdio Capital, és un tràmit molt ràpid. És per això, que segons informa Jaume Palahí, si no s’ha fet cap millora al projecte, aquest tancament podria ser una realitat per Sant Jordi.

D’altra banda però, la promotora Casa Calella SL ja ha informat al Diari de Girona, que estudiaran accions legals de cara al consistori. Ara per ara, però, els serveis jurídics de la promotora han assegurat que de moment no han rebut cap notificació del tancament del clavegueram.

L’avís arriba gairebé dos mesos després de proposar als equips tècnics de l’ajuntament com s’havia d’actuar per tancar el clavegueram. Ara s’està a l’espera de la resposta per part de la promotora que haurà d’informar la seva propera actuació. Recordar que van ser els propis promotors qui es van connectar al clavegueram municipal de manera il·legal. Ara però, aquest projecte del Xalet del Golfet ja compta amb dues denuncies més, una de Salvem el Golfet i l’altre del Departament d’Urbanisme de la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies