17.9 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Palafrugell inicia el tancament del clavegueram al Xalet del Golfet

L'Ajuntament de Palafrugell ha començat els tràmits per poder tancar el clavegueram del Xalet del Golfet, de moment si no es contesta des de la promotora ho faran per Sant Jordi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha començat els tràmits per poder tancar el clavegueram a la urbanització en construcció del Xalet del Golfet. El tràmit es va aprovar al febrer en un plenari i ara s’està portant a terme. Tot i això, han assegurat que la idea de desconnectar la  construcció del servei municipal és per fer les obres “sense permís”.

Encara que acabi de començar el tràmit, segons s’ha assegurat a Ràdio Capital, és un tràmit molt ràpid. És per això, que segons informa Jaume Palahí, si no s’ha fet cap millora al projecte, aquest tancament podria ser una realitat per Sant Jordi.

D’altra banda però, la promotora Casa Calella SL ja ha informat al Diari de Girona, que estudiaran accions legals de cara al consistori. Ara per ara, però, els serveis jurídics de la promotora han assegurat que de moment no han rebut cap notificació del tancament del clavegueram.

L’avís arriba gairebé dos mesos després de proposar als equips tècnics de l’ajuntament com s’havia d’actuar per tancar el clavegueram. Ara s’està a l’espera de la resposta per part de la promotora que haurà d’informar la seva propera actuació. Recordar que van ser els propis promotors qui es van connectar al clavegueram municipal de manera il·legal. Ara però, aquest projecte del Xalet del Golfet ja compta amb dues denuncies més, una de Salvem el Golfet i l’altre del Departament d’Urbanisme de la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -