10.6 C
Pals
Dimecres, 29 març 2023
- Publicitat -

Palafrugell vol tenir quatre nous espais d’esbarjo per gossos

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’equip de govern de Palafrugell projecta quatre nous espais d’esbarjo per a gossos. Ho ha anunciat després d’inaugurar el primer espai exclusivament per a gossos al barri del Pi Verd. L’ajuntament vol comptar amb quatre espais d’aquestes característiques a les zones nord, sud, est i oest de la vila.

El nou espai del Pi Verd té uns 1.000 metres i s’hi ofereixen diferents serveis. Entre aquests, es compta amb una zona de trànsit tancada per facilitar l’adaptació del gos a la presència d’altres gossos, on hi poden estar deslligats, mentre a la zona oberta hi haurà un punt de recollida d’excrements, una font d’aigua, bancs i diverses papereres.

Es troba a la cruïlla dels carrers Mestre Lluís Vilalta i Carbó i el carrer de la Tarongeta. Per utilitzar aquest espai, els ciutadans simplement hauran de complir les normes bàsiques de neteja i civisme, especialment la de recollir els excrements dels animals i dipositar-los immediatament a les papereres.

Els gossos poden anar deslligats només dins de l’àrea, a excepció dels potencialment perillosos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La primavera, dicotomia d’estats anímics

Ha arribat la primavera,l'única estació que totes les cultures han celebrat al llarg de la història, perquè simbolitza l'equilibri...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -