16.1 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Palamós assigna 84.000 euros en la tercera convocatòria d’ajudes als negocis afectats per la covid

De les 178 peticions que es van tramitar, 140 s’han resolt afirmativament i rebran aquest ajut directe de 600 euros per negoci

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós destinarà inicialment un pressupost de 84.000 euros per ajudar als establiments i serveis del municipi que a causa de la Covid-19 han hagut de restringir la seva activitat i s’han vist afectats econòmicament, segons el Diari de Girona. En total, es van presentar 178 peticions a l’Àrea municipal de Promoció Econòmica, de les quals només 140 negocis rebran les subvencions.

Aquesta és la tercera convocatòria que realitza l’Ajuntament de Palamós per donar ajudes directes al sector empresarial del municipi. L’objectiu és pal·liar els afectes negatius de la crisi econòmica ocasionada arran de la pandèmia. Les empreses locals durant l’últim any, s’han vist restringides per les mesures marcades per la Generalitat per frenar l’avanç de la Covid-19.

Per això, l’Àrea municipal de Promoció Econòmica va obrir aquesta convocatòria on s’han resolt afirmativament 140 peticions del total de 178 tramitades. Els establiments i empreses seleccionats rebran durant aquest mes d’octubre un ajut directe de 600 euros per negoci, coincidint amb la finalització de la temporada turística.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presó per al piròman del Montgrí

El jutge de la Bisbal envia el piròman del Montgrí a presó sense fiança
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -