11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Palamós comença a asfaltar els carrers de l’Eixample

Les feines s’allargaran previsiblement aquesta setmana i els primers dies de la que ve

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir, es va començar amb l’asfaltatge dels carrers de l’Eixample de Palamós, segons Ràdio Palamós. Els treballs es troben dins el tram final de les obres de reforma d’una part de l’Eixample. L’asfaltatge, tal com s’ha previst, s’allargaran durant aquesta setmana i els primers dies de la que ve. Tot i que es preveu que la pròxima setmana ja es puguin obrir aquests carrers al trànsit rodat.

Les obres de l’Eixample afecten l’àrea delimitada pels carrers d’Enric Vincke, Carmel, Indústria i President Macià, amb tots els seus travessers. És a dir, trams de Mercè, Avió, Santa Bàrbara, Sant Antoni i Santa Marta.

A més, les feines de reforma també inclouen pintar la senyalització horitzontal i plantar l’arbrat. Però, no contemplen abordar el carrer de la Mercè, concretament en el tram entre Santa Marta i President Macià, on s’ha de posar un nou col·lector d’aigües i reurbanitzar. Per tant, la reforma de l’Eixample que va començar el febrer del 2019, amb una previsió de vuit mesos de durada, no estarà acabada.

De fet, l’Ajuntament de Palamós va haver de posar a licitació la part final de les obres, ja que l’empresa anterior va deixar la feina a mig acabar. La constructora Aglomerats Girona va ser l’escollida i en les últimes setmanes ha treballat per enllestir les obres evitant que es fes malbé el que ja estava executat. Tot aquest paquet té un cost de 112.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -