22.3 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós licita les obres pendents de l’Eixample

Es tracta de l’àrea compresa entre els carrers del Carmel, Enric Vincke, President Macià i Indústria

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Les obres de l’àrea compresa entre els carrers del Carmel, Enric Vincke, President Macià i Indústria de Palamós van començar el febrer del 2019 i havien de durar 8 mesos però es van endarrerir i per tant l’Ajuntament ha decidit cancel·lar el contracte amb l’empresa constructora. Ja ha convocat el concurs públic per fer els treballs, amb un preu de sortida de 128.330 euros. Tal com va explicar l’alcalde Lluís Puig a Ràdio Palamós, les obres pendents estan dividides en dos paquets.

 

Així, el primer bloc d’obres, que s’adjudicarà en cinc o sis setmanes, compren les obres d’urgències per millorar la circulació tant de vianants com de vehicles i sobretot evitar la degradació del treball ja realitzat com ara les calçades, el formigó de les rigoles o els vorals dels guals. El segon bloc preveu acabar les obres pendents, principalment al carrer de la Mercè on és necessari compactar i pavimentar el tram que queda per fer i així evitar el deteriorament d’habitatges que tenen poca fonamentació. Finalment, s’ha de posar arbrat, escocells i sistema de reg com també tapes de pou i reixes d’embornal en alguns àmbits, així com la senyalització horitzontal i vertical.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nit per no oblidar amb Els Amics de les Arts

Encara no m’he recuperat del concert que he viscut amb Els Amics de les Arts a Cap Roig aquest diumenge. De veritat que ha passat? Des del primer instant fins a l’últim ha estat inoblidable. He vist molts cops en directe al grup i avui era una d’aquelles vetllades que passaran a la història. Els…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -