21.2 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Palamós fa unes obres d’urgència a l’Eixample sense acabar el projecte

El nou contracte preveu que la constructora faci els treballs més urgents per poder garantir la seguretat a l'espai

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha adjudicat les obres “d’urgència” del projecte de millora del barri de l’Eixample a una nova empresa. El consistori va aturar els treballs el mes d’abril i va rescindir el contracte amb l’anterior per “reiterats” incompliments en els terminis d’execució del projecte. El nou contracte preveu que la constructora faci els treballs més urgents per poder garantir la seguretat a l’espai. Entre ells, l’eliminació de les barreres i obstacles per als vianants i vehicles i la protecció dels elements ja construïts per evitar el seu deteriorament.

Així la nova adjudicatària, Aglomerats Girona S.A, s’encarregarà dels treballs per complementar les voreres, les connexions de serveis i l’asfaltatge de carrers.a previsió és les obres comencin dilluns que ve, amb les tasques de replantejament, aixecament, preparació de les cales i el subministrament de material. Després de la Festa Major, s’acabaran la resta de treballs. La nova adjudicació, però, no inclou les actuacions més complexes, com les previstes al carrer de la Mercè, on s’hi ha de fer un nou col•lector d’aigües. Per abordar-ho, l’Ajuntament preveu fer una altra adjudicació.

El projecte integral de l’Eixample es va posar en marxa el febrer de 2019 i inclou la urbanització dels carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt. Afecta l’espai delimitat pels carrers Indústria, Carmel, Enric Vincke i l’avinguda del President Francesc Macià, incloent-hi tots els trams de carrers interiors d’aquest perímetre. En concret, els perpendiculars al mar, carrers Avió, Mercè i Carmel, i els paral•lels a mar, com són els carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta i Sant Antoni.

Les obres també inclouen l’abastament d’aigua, reemplaçant la xarxa de sanejament per un sistema de recol•lecció separatiu; nova senyalització viària horitzontal i vertical, nou enllumenat públic i mobiliari urbà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la reforma de la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols que esdevindrà en el futur Museu Thyssen

Les obres duraran sis mesos i mig i es fan coincidir amb les de l'avinguda Juli Garreta, que s'estén fins a la badia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -