13.8 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

Palamós preveu finalitzar l’ampliació de la Deixalleria Municipal abans de l’estiu

Les obres s’han realitzat en dues fases per no frenar l’activitat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós preveu acabar l’ampliació de la Deixalleria Municipal abans d’aquest estiu. Les obres a càrrec de l’empresa Tallers Vidal Amill, l’única que es va presentar a la licitació, tenen un pressupost de 431.627 euros i s’han executat en dues fases per no cessar l’activitat de la dependència municipal en cap moment. Ara bé, s’ha treballat amb limitacions i, per tant, s’espera poder recuperar el funcionament normal de la instal·lació de cara a la temporada d’estiu.

La Deixalleria Municipal de Palamós està situada al carrer de Rafael Savalls, al polígon industrial de Sant Joan, i va ser la primera de la comarca, es va inaugurar l’any 1999. Per això, havia quedat obsoleta i era necessària aquesta ampliació per adaptar-la a les necessitats actuals en matèria de reciclatge. El regidor de Medi Ambient, Xavier Lloveras, n’ha parlat al respecte a Ràdio Palamós.

Originalment ocupava una parcel·la de 1.910 metres quadrats, la qual ara s’ha ampliat amb una de 1.228 metres que hi ha al costat, també propietat de l’Ajuntament, i que abans s’utilitzava com a magatzem de material de la Brigada Municipal. L’objectiu del projecte ha estat reformar la deixalleria de manera integral per donar resposta a una població de 18.000 habitants, més una estacional de 40.000 a l’estiu, amb un conjunt d’11.000 habitatges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Eleccions Municipals. Política o gestió

Comença la cursa electoral, comencen les confirmacions de les candidatures a les diferents localitats de la nostra comarca, i...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -