13.7 C
Pals
Dimarts, 6 desembre 2022
- Publicitat -

Palamós Gent Gran comença a vacunar als seus professionals i residents contra la COVID-19

El centre sociosanitari inicia el procés de vacunació després d'erradicar el brot de coronavirus

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La residència Palamós Gent Gran ha començat aquesta setmana a administrar la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19 als seus professionals i residents. La vacunació s’ha realitzat un cop controlat el brot de coronavirus que es va detectar a principis de desembre i que va afectar unes 90 persones, entre personal i pacients. Tots aquells pacients positius de COVID han estat exclosos de la vacunació, segons ha informat Ràdio Palamós.

El centre sociosanitari de Palamós va iniciar aquest dimarts el procés de vacunació contra la COVID-19 igual que la resta de residències de gent gran. En el cas de Palamós Gent Gran, s’ha posat l’antídot a 60 professionals que hi treballen, i a 45 pacients i residents. Aquest sociosanitari té pacients COVID ingressats a la planta d’aïllament arran del brot de desembre que es dona per erradicat. La doctora Anna Ribera, directora assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, explica el protocol que se segueix.

Del total d’usuaris del sociosanitari, només s’han pogut vacunar els que reuneixen els criteris sanitaris per fer-ho i s’han exclòs els que tenen brots actius de la malaltia, especialment els que estan sense control. A més, les persones que es van vacunar dimarts rebran la segona dosi el dia 3 de febrer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Xavi Gaitx: “Volem que els participants descobreixin la bellesa i la complexitat de l’Ardenya”

Per avançar-nos algunes de les novetats de l'edició d'enguany i donar-nos alguns detalls més sobre la cursa ens ha visitat al Supermatí un dels membres de la organització, Xavi Gaitx. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -