24.2 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Palamós retirarà la pancarta dels presos durant el període electoral si la Junta ho demana

La pancarta es tornaria a col·locar un cop passessin les eleccions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós retirarà temporalment la pancarta de suport als presos independentistes només si li ho ordena la Junta Electoral de Zona. Si es donés el cas, es tornaria a col·locar a la balconada principal de la Casa de la Vila un cop passin les eleccions, segons ha informat Ràdio Palamós. L’alcalde del municipi, Lluís Puig, d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha fet aquesta declaració davant la denúncia que Ciutadans ha fet sobre el que considera l’ús polític de símbols partidistes en l’espai públic de Palamós.

Lluís Puig diu que l’actitud de Ciutadans no és nova i que forma part de la seva gestualitat política. Per això, diu que seguiran actuant de la mateixa manera com fins ara i explica què faran amb la pancarta si hi hagués un requeriment de la Junta Electoral.

L’alcalde ha afegit que Ciutadans s’hauria de preocupar per temes més importants que l’exigència de què Palamós exhibeixi a la façana de l’Ajuntament totes les banderes que estableix la llei.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien l’espoliació dels últims exemplars de corall vermell en les aigües de Sant Feliu de Guíxols

El corall ha estat espoliat malgrat que la seva pesca ha estat prohibida per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol. Ara, hauran de passar almenys quatre generacions per poder observar un exemplar similar. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -