15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

Palamós pregunta a les empreses, després que el concurs de gestió de la deixalleria quedi desert

La CUP diu que les empreses estan fent xantatge perquè si queda desert l'Ajuntament apujarà el preu del concurs fins que a les empreses els hi convingui.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palamós pregunta a les empreses, després que el concurs de gestió de la deixalleria quedi desert
Loading
/

L’Ajuntament de Palamós està plantejant els motius pels quals el concurs de gestió de la deixalleria municipal ha quedat desert per segona vegada. Estan valorant què fer amb el nou concurs i noves possibilitats. Per això, han parlat començat a parlar amb les empreses per saber per quin motiu no es van presentar, malgrat encara no se’n pot treure cap conclusió. Xavier Lloveras, regidor de Medi Ambient de Palamós:

Per altra banda, el grup municipal CUP ha dit en declaracions a Ràdio Palamós que les empreses estan fent xantatge a l’Ajuntament en tema del contracte perquè si queda desert fan que l’Ajuntament hagi d’apujar el preu del contracte. A més, la portaveu Roser Huete, ha dit que es podria municipalitzar aquest servei, en comptes d’externalitzar-lo.

(Declaracions a Ràdio Palamós)

D’entrada, després que quedés desert per primer cop, van augmentar el contracte 50.000 euros perquè, segons vna informar, el problema hauria pogut ser una previsió a la baixa de costos. Així doncs, a l’agost es va millorar el preu de sortida i el contracte era de 356.000 euros, comparats als 295.524 euros de l’abril. Com a la primera vegada, es preveia la possibilitat d’allargar el contracte dos anys amb dues pròrrogues successives d’un any cada una.

Actualment és l’empresa Urbaser que es fa càrrec de la gestió de la deixalleria municipal, des del 2015, i ho farà fins que s’adjudiqui un nou contracte. L’emprsa ha de garantir l’obertura de l’equipament en horaris d’hivern i d’estiu, de dilluns a divendres i també dissabte el matí, i no només el servei de la deixalleria mòbil i recollida, sinó també transport dels materials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -