14.1 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Palamós promociona la seva oferta turística a la fira ‘Navatur’ de Pamplona aquest cap de setmana

Es vol donar a conèixer el municipi de cares a Setmana Santa, però també a la temporada d'estiu

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’oferta turística de Palamós és present aquest cap de setmana, del 24 al 26 de febrer, a la fira ‘Navartur’ que té lloc a Pamplona. És el primer cop que el municipi participa en aquesta fira. Ho fa amb l’objectiu d’atreure un turisme important com és el del nord de l’Estat i concretament d’Aragó, País Basc i Navarra.

Sobretot, es vol donar a conèixer el municipi de cares a Setmana Santa, però també a la temporada d’estiu. L’Ajuntament de Palamós té un punt d’informació i promoció del municipi inclòs dins de l’estand conjunt del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. Per tal de convèncer el potencial turista, es detaquen, per exemple, la restauració, les platges o els esports nàutics de Palamós.

Promoció també a altres fires

Aquest any, Palamós es promocionarà també a altres fires, concretament a tres. Dues en l’àmbit català i de l’Estat (la fira del “Mercat del Ram” de Vic i a “Navatur”) i una internacional (World Travel Market de Londres). També serà a la fira MYBA International de Barcelona, dedicada als grans iots i nàutica esportiva, entre altres.

Pel que fa a fires gastronòmiques, es donarà a conèixer l’oferta palamosina al Fòrum Gastronòmic de Girona, que té lloc del 18 al 21 de març, on es durà a terme una sessió de cuina del peix i la gamba en directe i a l’escenari principal, el dia 18 de març. 

Finalment, també s’assistirà a la Fira Seafood Expo Global de Barcelona, del 25 al 27 d’abril, amb estand propi per promocionar la marca de garantia Gamba de Palamós i el projecte Palamós Peix. Aquesta promoció es durà a terme  conjuntament amb la Confraria de Pescadors de Palamós i l’Agrupació de Productors Pesquers.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -