Vista general de Palamós / Bocachete (CC-BY-SA)

L’Ajuntament de Palamós revalida la seva ferma aposta per l’educació, més enllà de l’àmbit acadèmic, que impliqui a tots els ciutadans i ciutadanes de la vila. Després de conformar el Projecte Educatiu de Ciutat i sumar-se a la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines, ara s’han adherit a l’aliança EDUCACIÓ360, impulsada per la Diputació de Barcelona, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill.

L’aliança EDUCACIÓ360 és un repte que amplia les oportunitats educatives en tots els àmbits de la ciutat i permet connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i no lectiu.

La regidora d’Ensenyament, Acció Social i Cooperació, Natàlia Casellas, ha explicat els avantatges que comportarà per a Palamós la integració d’aquesta aliança:

A més, aquest projecte està obert a la incorporació d’ens locals, centres educatius, entitats del lleure i del tercer sector social, cultural i esportiu, així com centres de recerca, organitzacions professionals i ciutadania compromesa amb la innovació educativa.