23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

La Fundació Hospital de Palamós – SSIBE s’adhereix al Pacte Mundial de les Nacions Unides

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és la iniciativa per la sostenibilitat corporativa més gran del món

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des de principis de febrer, la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) forma part del Pacte Mundial de les Nacions Unides com a soci. Adherir-se al Pacte Mundial implica que SSIBE es compromet a alinear les seves operacions amb Deu Principis universalment acceptats a les àrees de Drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció. A més, promet també adoptar mesures en suport dels objectius de les Nacions Unides plasmats actualment als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

A Espanya, més de 2100 organitzacions s’han unit a la iniciativa, de les quals més de 920 fan un pas més en aquest compromís, fent-se sòcies de la iniciativa, com és el cas del SSIBE.

“L’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides respon al nostre compromís ferm amb la sostenibilitat i suposa un pas més cap a la integració de la sostenibilitat com a com a eix central de tota la nostra activitat”, explica Xavier Pérez, director-gerent de SSIBE.

L’adhesió al Pacte Mundial

El Pacte Mundial de les Nacions Unides ofereix informació, formació i altres eines per ajudar les empreses a afrontar els reptes en sostenibilitat que se’ls presenten. La idea principal és que les entitats adherides puguin comptar amb els coneixements i habilitats que necessiten per assolir els ODS i contribuir de la millor manera possible a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

A més d’establir aquests principis bàsics per al desenvolupament sostenible de les empreses i oferir informació actualitzada sobre els ODS i com assolir-los, el Pacte Mundial també suposa una plataforma per a la promoció de bones pràctiques i de comunicar l’informe de progrés anual sobre els diferents avenços en matèria de sostenibilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -