15.3 C
Pals
Dimecres, 12 maig 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals ha de pagar 4.775 euros a un policia local

L'Ajuntament no li donava el plus que cobra la plantilla, que són més de cent euros mensuals, segons el Diari de Girona

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El jutjat de Girona ha condemnat a l’Ajuntament de Pals a pagar 4.7772,52 euros, més els corresponents interessos legals, a un agent de la seva Policia Local per no haver-li abonat el plus de “productivitat pactada”, segons publicava ahir el Diari de Girona.  Es tracta d’una clàusula de revisió salarial, i no del que es coneix com a complement de productivitat, que es fonamenta en una dedicació en una dedicació especial i interès en el desenvolupament del treball a cada funcionari. A partir d’ara, també li abonaran  mensualment aquests diners extres, que giren entorn els cent euros al mes. Concretament, parlem de la xifra de 99,49 euros mensuals.

Segons el recurs de l’agent, dels deu policies, dos corporals, el cap del cos i cinc agents més tampoc cobraven aquest plus, tot i que tots ells tenen les mateixes condicions; són funcionaris de carrera des de fa més de quatre anys, en categoria C2, nivell catorze i duen a terme les mateixes funcions en les mateixes condicions.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -