13 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

L’Àrea d’Esports de la Bisbal vol canviar el format del Parc Infantil de Nadal per l’any que ve

Aquesta decisió arriba després de l'anunci de l'anul·lació del Parc Infantil de Nadal d'enguany

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El regidor d’esports de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Pere Maruny, ha afirmat que des de l’àrea d’esports s’està repensant el model de Parc Infantil de Nadal per l’any que ve. Cal recordar que l’edició d’enguany s’ha anul·lat per la pujada dels preus del subministrament i pel cost d’instal·lació. Pere Maruny explica que quan es té prevista una despesa i aquesta augmenta fins a triplicar-se, és necessari repensar el model.

Per això, des de l’àrea d’esports anuncien que de cara a l’any que ve es vol repensar el model de Parc Infantil de Nadal al municipi. El regidor d’esports és conscient que els parcs que es fan en l’actualitat són molt costosos pels ajuntaments i el context actual no ajuda a facilitar el pagament. A més, creu que seria necessari implicar-hi altres àrees de l’ajuntament i d’una altra manera.

Afrontar les crítiques

L’anul·lació d’aquest Parc Infantil de Nadal no ha estat gaire ben rebut pels altres grups municipals. El regidor del grup Tots x La Bisbal, Xavier Dilmé, demanava ahir en un comunicat de premsa la dimissió de Pere Maruny per la falta de justificació de l’anul·lació del Parc Infantil de Nadal a la Bisbal. La resposta del regidor d’esports ha estat clara i contundent: “Que pensi el que vulgui, no entraré per aquí”.

A més, Pere Maruny reconeix que les entitats i les associacions no es poden implicar més en la creació d’activitats de Nadal a la Bisbal. Aquestes organitzacions ja fan casals de Nadal, activitats o impulsen altres iniciatives per fer gaudir als més petits d’aquestes festes.

El regidor, però, reconeix que haurien d’haver actuat abans per repensar un altre tipus d’activitat per suplir la falta d’aquest Parc Infantil de Nadal. De moment, des del consistori s’està treballant per canviar aquest model per l’any que ve.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Lluís Molinas, periodista i activista cultural de Palafrugell

Ha mort Lluís Molinas, figura clau de la cultura a Palafrugell i impulsor del teatre amateur. El funeral serà aquest dissabte a les 12 h a l'església de Palafrugell. Molinas va ser escriptor, periodista, editor i col·leccionista. La seva última aparició pública va ser a l'abril, a la Fundació Josep Pla, on va parlar sobre la preservació del llibre “El Peix Fregit”.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -